search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:43
MENU CLOSE

«Εφυγε» από την ζωή η σκυλίτσα-θρύλος της Δίωξης Ναρκωτικών

16.01.2019 09:39
«Εφυγε» από την ζωή η σκυλίτσα-θρύλος της Δίωξης Ναρκωτικών - Media

 

Την απώλεια ενός ακόμη εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών θρηνεί η Δίωξη Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. Μετά από σχεδόν εννέα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, η Agnes έφυγε από τη ζωή υποκύπτοντας στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Η σκυλίτσα που είχε γίνει θρύλος στον καθημερινό αγώνα κατά των ναρκωτικών, άφησε την τελευταία της πνοή στις 11 Ιανουαρίου σκορπίζοντας θλίψη στον αστυνομικό συνοδό και εκπαιδευτή της, αλλά και σε όλους όσοι βίωσαν την πολύτιμη βοήθειά της στον εντοπισμό ναρκωτικών.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποχαιρέτησε την Agnes με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook:
«Σ’ ευχαριστούμε πολύ Agnes για όσα προσέφερες Δεν θα σε ξεχάσουμε. Ευχόμαστε καλό κουράγιο στον αστυνομικό συνοδό για την απώλεια ενός πιστού φίλου και συνεργάτη!» αναφέρει η ανάρτηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30