search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:00
MENU CLOSE

ΚΙΝ.ΑΛ: Ο Θεοχαρόπουλος ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και η Φώφη προβληματίζεται 

16.01.2019 10:55
Θεοχαρόπουλος: Να μην χαρίσουμε το δημοκρατικό Κέντρο στον Μητσοτάκη - Media

 

Έντονους προβληματισμούς δημιουργεί στη Φώφη Γεννηματά ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, καθώς όπως φαίνεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναμένεται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Το Κίνημα Αλλαγής, ξεκαθαρίζει ότι η ψήφος είναι «κατά συνείδηση», αφού στην αρχή είχε γίνει λόγος για «κομματική πειθαρχία», ωστόσο αυτό έγινε, για να μην αναγκαστεί η κ. Γεννηματά να διαγράψει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο. 

Πρόσφατα ο Παύλος Χρηστίδης, έγραψε πώς «δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Οι πληροφορίες θέλουν τον Θανάση Θεοχαρόπουλο να μελετά το τι θα πράξει τελικά και από την στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι. Διαφορετικό κλίμα θα δημιουργήσει η θετική των δύο βουλευτών που τον ακολουθούν, του Σπύρου Λυκούδη και του Γιώργου Μαυρωτά, και διαφορετικό κλίμα θα υπάρχει σε περίπτωση που τελικά το Ποτάμι λόγω της μεταγραφής Δανέλλη στον ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει τελικά να απόσχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που θέλουν στο ΚΙΝΑΛ είναι να συνεχίζεται να εμφανίζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη στην ψηφοφορία ενωμένη ή εν πάσει περιπτώσει σε κλίμα συνεργασίας και διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι οι ενστάσεις που διατυπώνει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος για το κατηγορηματικό όχι στην Συμφωνία της Φώφης Γεννηματά, έχουν να κάνουν με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το πού τελικά θα πολιτευθεί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Υπενθυμίζεται οτι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα ήθελε να είναι ξανά επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, για να υπάρχει «εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ στην επόμενη βουλή». 

Στη Χαριλάοου Τρικούπη, θεωρούν ότι υπάρχουν στελέχη του Μ. Μαξίμου όπου υπολογίζουν τον Θανάση Θεοχαρόπουλο στους βουλευτές που θα ψηφίσουν το ονοματολογικό. Η αλήθεια είναι ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δε διανύουν και την καλύτερη περίοδο, με τους δύο να έχουν συγκρουστεί για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, καθώς στη ΔΗΜΑΡ θεωρούν ότι έχουν περιοριστεί πολλές υποψηφιότητες που προέρχονται από το κόμμα τους.

Διαβάστε επίσης: Κάτι τρέχει με τον Θεοχαρόπουλο… Ποιοι τον «βλέπουν» κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:00