search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:03
MENU CLOSE

Τραγωδία: Περίμενε 10 ημέρες για κρεβάτι σε ΜΕΘ – Πέθανε στο κρεβάτι της κλινικής

16.01.2019 12:38
Προσοχή: Ακατάλληλη κονσέρβα ανακαλεί ο ΕΦΕΤ (Photo) - Media

 

Την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ζακύνθου, άφησε ασθενής, που δεν έβρισκε κρεβάτι σε ΜΕΘ σε ολόκληρη τη χώρα τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο ασθενής, είχε διασωληνωθεί τις προηγούμενες ημέρες από τον ειδικό ιατρό, που βρίσκεται στο νησί για να εργάζεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού νοσοκομείου Ζακύνθου, έχει έξι κλίνες και έχει παραδοθεί από το 2012. Ακόμα διαθέτει όλον τον εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό ενώ δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό εξειδικευμένο για ΜΕΘ.

Η ΜΕΘ Ζακύνθου, εκτός από το τοπικά περιστατικά θα μπορούσε να εξυπηρετεί και ασθενείς εκτός νησιού καθώς υπάρχει αρκετός χώρος γι’ αυτούς.

Τέλος, κατέληξε και ακόμα ένας ασθενής, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στην Παθολογική κλινική Ζακύνθου αλλά τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30