search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Η Μισέλ Ομπάμα έγινε 55 και το Hollywood δεν σταμάτησε τις ευχές (Photos)

18.01.2019 17:58
Η Μισέλ Ομπάμα έγινε 55 και το Hollywood δεν σταμάτησε τις ευχές (Photos) - Media

 

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της και τα προφίλ της στα social media γέμισαν με ευχές και μηνύματα αγάπης.

Φυσικά, τα βλέμματα έπεσαν στα τρυφερά tweet του συζύγου της, πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και της φίλης της, Beyonce. Αμφότεροι, επέλεξαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του παρελθόντος με το «τιμώμενο πρόσωπο», με τον Μπαράκ Ομπάμα να γράφει:

 

«Το ήξερα από τότε και είμαι απολύτως πεπεισμένος γι΄αυτό σήμερα: είσαι μοναδική, Μισέλ Ομπάμα. Χαρούμενα γενέθλια!».

Από την άλλη, η Beyonce, γύρισε ακόμα πιο πίσω στον χρόνο, σχολιάζοντας σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μισέλ Ομπάμα «Bow Down» (Υποκλίνομαι) στην ίδια ροζ κλασική γραμματοσειρά που χρησιμοποίησε στο ομότιτλο άλμπουμ της του 2013.

 

Πολλοί ακόμη διάσημοι έσπευσαν να ευχηθούν ευτυχισμένα γενέθλια στη Μισέλ Ομπάμα με μηνύματα στο Twitter και το Instagram. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής, δισκογραφικός και κινηματογραφικός παραγωγός και ηθοποιός, Φαρελ Γουίλιαμς, την αποκάλεσε «ζωντανή έμπνευση για αναπόφευκτη αλλαγή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50