search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Το καθήκον του ο Ολυμπιακός – Πέρασε από τα Γιάννενα με τον Λάζαρο

19.01.2019 17:12
Το καθήκον του ο Ολυμπιακός - Πέρασε από τα Γιάννενα με τον Λάζαρο - Media

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά από τις 26 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός πέρασε από τους Ζωσιμάδες, με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει να καταδιώκει τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυναμικά και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Φορτούνη (μετά από περίτεχνη ενέργεια όπου «άδειασε» δύο ποδοσφαιριστές) παρενέβη ο Σκόνδρας βάζοντας άθελα του την ομάδα του πίσω στο σκορ.

Στο αυτογκολ του Σκόνδρα όμως, «απάντησε» ο Βούκοβιτς, ο οποίος για 3η φορά φέτος «πληγώνει» την ομάδα του, με την παρεμβολή του στο σουτ του Νικολιά στο 14’ να αποδεικνύεται μοιραία.

Για καλή του τύχη όμως, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε στο 37ο λεπτό με κεφαλιά την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, υπογράφοντας το 2-1 υπέρ των Πειραιωτών.

Το συγκεκριμένο σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο -καλύτερος του αγώνα- Φορτούνης έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:00