search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 00:23
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Θα καταδικάσει η ΝΔ την ακροδεξιά βία;

20.01.2019 17:36
Και η Γεροβασίλη ζητά παρέμβαση Τασούλα για τις δηλώσεις Λοβέρδου - Παπαδημητρίου - Media

 

Με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο του Συντάγματος και τη ρίψη χημικών από πλευράς των ΜΑΤ, η Νέα Δημοκρατία ζήτησε μέσω ανακοίνωσής της, την παραίτηση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ολγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα.

Η απάντηση της κ. Γεροβασίλη ήρθε μέσα από το προφίλ της στο Twitter στο οποίο διερωτάται αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα καταδικάσουν την ακροδεξιά βία που σημειώθηκε.

 

«Θα καταδικάσει ο κ.Μητσοτάκης τις σημερινές βίαιες επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς, φωτορεπόρτερ ακόμα και στελέχη της ΝΔ ή επειδή προέρχονται από ακροδεξιούς κάνει πως δεν βλέπει; «Όταν εκτρέφεις το τέρας…» έγραψε αρχικά, ενώ επανήλθε και με νέο tweet, στο ίδιο μήκος κύματος.

 

Θα καταδικάσει η ΝΔ την ακροδεξιά βία, με 24 τραυματισμένους άνδρες της ΕΛΑΣ που προστάτευσαν το ελληνικό Κοινοβούλιο;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 00:14