search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:13
MENU CLOSE

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του νέου Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Καμπά

26.01.2019 11:43
Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του νέου Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Καμπά - Media

 

Στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρουπόλης εισήχθη εκτάκτως ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ και ως τώρα Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού στη Θράκη Αντιστράτηγος Καμπάς.

Μια ημέρα μετά την προαγωγή του υπέστη έμφραγμα και υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση Stent (μπαλονάκι), όπως αναφέρει το protothema.gr.

Για το λόγο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το προγραμματισμένο πρώτο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και σύντομα θα λάβει εξιτήριο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν 

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:13