search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί σκότωσαν τον 24χρονο στην Ομόνοια

01.02.2019 16:46
Μεταμόρφωση: Σκηνές Φαρ Ουέστ σε απόπειρα ληστών να αφαιρέσουν ΑΤΜ πολυκαταστήματος - Media

 

Δύο Πακιστανοί, ηλικίας 21 και 22 ετών, που συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου είναι οι δράστες της δολοφονίας 24χρονου Αφγανού, που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, ομάδα αλλοδαπών με μερικώς καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκε σε άλλα άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού Αφγανού και τον σοβαρό τραυματισμό ομοεθνή του, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Μάλιστα, στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε και απεστάλη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών που προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες σε έξι ακόμη αλλοδαπούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20