search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:18
MENU CLOSE

Τοσουνίδης: Θα μελέτησουμε την πρόταση μομφής κατά Βούτση αν κατατεθεί

02.02.2019 07:57
Τοσουνίδης: Θα μελέτησουμε την πρόταση μομφής κατά Βούτση αν κατατεθεί - Media

 

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σε σημερινή παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάϊ» τόνισε ότι εκείνο που ζητούν είναι να παραμείνει ως έχει ο Κανονισμός της Βουλής.

Ερωτηθείς για τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ σε περίπτωση κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας κατά του Προέδρου της Βουλής απάντησε «θα μελετήσουμε οτιδήποτε κατατεθεί, πρέπει να μελετήσουμε το περιεχόμενο μιας πρότασης μομφής».

Απευθυνόμενος, μέσω απάντησής του σε σχετική ερώτηση, στους Θ. Παπαχριστόπουλο και Τ. Κουΐκ είπε «υπηρετήστε αυτά για τα οποία σας ψήφισαν οι ψηφοφόροι. Αυτά για τα οποία έχετε δεσμευτεί».

«Όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο πλευρό μας, να υπηρετήσουν τις δεσμεύσεις μας, τις αξίες μας, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις έδρες. Έρχονται οι επόμενοι που μπορούν να στηρίξουν όλα αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί στους Έλληνες» είπε, χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:13