search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:57
MENU CLOSE

Φοιτητής τράβηξε μαχαίρι σε γείτονα επειδή έκανε φασαρία

08.02.2019 11:42
Η GIZELIS ROBOTICS συμμετέχει στην FOODTECH 2019! - Media

 

Το άγχος της εξεταστικής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει ησυχία στην πολυκατοικία που διέμενε… έστειλαν 18χρονο φοιτητή στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», ο 18χρονος φοιτητής, ο οποίος δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, περιγράφεται ως ένα ήσυχο παιδί, ευγενικό και αφοσιωμένο στις σπουδές του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω εξεταστικής το άγχος του είχε κορυφωθεί. Σε αυτήν την αγωνία ήρθαν να προστεθούν οι… φασαριόζοι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε. Ο νεαρός αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη, ζητώντας του να παρέμβει καθώς λόγω της φασαρίας δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στα μαθήματά του ούτε να κοιμηθεί.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε να χτυπάει την πόρτα του ιδιοκτήτη, κρατώντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού του, διαμαρτυρόμενος για τις συνεχείς οχλήσεις που είχαν «τσακίσει» το νευρικό του σύστημα.

Πολύ γρήγορα συνειδητοποιώντας ότι κρατούσε μαχαίρι ο 18χρονος τα οάφησε σε μία άκρη, ζητώντας συγνώμη από τον ιδιοκτήτη για τη συμπεριφορά του. Ισχυρίστηκε ότι καθάριζε ένα φρούτο, άκουσε πάλι φασαρία και σε μία «έκρηξη» κατέβηκε στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη χωρίς να αντιληφθεί ότι κρατούσε το μαχαίρι.

Ο νεαρός απαλλάχθηκε από την κατηγορία της απειλής μετά την κατάθεση του ιδιοκτήτη, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον απείλησε, ωστόσο για την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε να καταδικαστεί σε ποινή 10ημερών, όμως η υπεράσπιση ζήτησε εφέσιμη ποινή.

«Δεν θα ήθελα να σας έχω γείτονα» είπε μάλλον αστειευόμενη η πρόεδρος στον 18χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθεί συνεδρίες για τη διαχείριση του άγχους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15