search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 04:09
MENU CLOSE

Κύπρος: Εκπρόσωπος κόμματος πήγε με το «λουκάνικο» στο στούντιο για να αποδείξει ότι πήγε στρατό (Video)

11.02.2019 11:54
Κύπρος: Εκπρόσωπος κόμματος πήγε με το «λουκάνικο» στο στούντιο για να αποδείξει ότι πήγε στρατό (Video) - Media

 

Σε μία κίνηση που σκόρπισε γέλιο στην εκπομπή, προχώρησε ο Κύπριος βουλευτής του ΔΗΣΥ και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου.

Ο βουλευτής έγινε στόχος επικρίσεων καθώς σε έκθεση Γενικού Ελεγκτή αναφερόταν ότι ανάμεσα σε άλλους, ένας εκπρόσωπος Τύπου κόμματος δεν καλείται στην εφεδρεία.

Η είδηση διαψεύστηκε στη συνέχεια από τον ίδιο τον ελεγκτή, με ανάρτηση στα social media, οπότε ο βουλευτής προκειμένου να «καθαρίσει» το όνομά του, πήγε στο στούντιο εκπομπής με το ατομικό φύλο πορείας και τον στρατιωτικό σάκο, γνωστό ως «λουκάνικο» για να αποδείξει ότι του έχει χρεωθεί κανονικά εξοπλισμός.

 «Αρχικά επέλεξα να μην σχολιάσω και να παραμείνουμε στην ουσία της έκθεσης, της προβληματικής δηλαδή κλήσης των εφέδρων στην Εθνική Φρουρά. Ακόμα και μετά τη φημολογία που αφορούσε στο όνομά μου, επέλεξα να μην δώσω συνέχεια. Δυστυχώς όμως πλέον είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Ο κάθε έφεδρος έχει στο σπίτι του χρεωμένο σάκο με όλο το υλικό που του προμηθεύει η Εθνική Φρουρά. Ο δικός μου ο σάκος είναι αυτός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04