search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:11
MENU CLOSE

«Επεισόδιο» με την αν. εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ – Έβαλε τις φωνές σε μέλη της ΝΟΔΕ στην Κέρκυρα

12.02.2019 08:26
4541615.jpg

 

Εντάσεις επιφύλασσε η παρουσία της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το «Έθνος», όλα κυλούσαν οµαλά, ενώ διαβαζόταν το µήνυµα στήριξης του Λευτέρη Αυγενάκη προς τη Μερόπη Υδραίου, την οποία η Πειραιώς στηρίζει για τον τοπικό δήµο.

Τα πάντα άλλαξαν όταν η υπεύθυνη γυναικών της «γαλάζιας» νοµαρχιακής σηκώθηκε για να προαναγγείλει την προσκεκληµένη από την Αθήνα.

«Υποδεχόµαστε τη Σοφία Ζαχαράκη στο βήµα. Στο σηµείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον συναγωνιστή και υποψήφιο δήµαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, καθώς η βασιλόπιτα της οργάνωσης αποτελεί δική του προσφορά» είπε η εν λόγω κυρία, προκαλώντας την «έκρηξη» της Σοφίας.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την αβάντα που επεφύλαξε η ΝΟ∆Ε στον «αντάρτη» Τρεπεκλή. Η Ζαχαράκη παράτησε τις σηµειώσεις που είχε ετοιµάσει για τον χαιρετισµό της και άρχισε µια τελείως διαφορετική οµιλία από αυτήν που είχε προγραµµατίσει.

«Είναι δυνατόν η χώρα να καίγεται, το κόµµα να ρίχνει όλες του τις δυνάµεις για να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ και εσείς µε ύφος τοπικού δερβέναγα να αγνοείται αυτήν την προσπάθεια; Τι πράγµατα είναι αυτά;» είπε, φανερά εκνευρισµένη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50