26/01/2021 11:34:27

Προσεχώς στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση

Προσεχώς στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση - Media

 

Παρά το γεγονός ότι έχει πουλήσει σχεδόν τα πάντα στην Ελλάδα, υπάρχουν ακόμη πράγματα που την ενώνουν με τη χώρα μας.

Ο λόγος για την Αθηνά Ωνάση που προσπαθώντας να σπάσει την «κατάρα των Ωνάσηδων» θέλει να απαλλαχθεί από όσα θυμίζουν την καταγωγή της.

Ωστόσο, η «Χρυσή κληρονόμος» πρόκειται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα με αφορμή τη διοργάνωση Longines Jumping Nations Cup που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου.

Σύμφωνα με το Gala, φέτος, η Ελλάδα καλεί την Αθηνά και η ίδια σκέφτεται σοβαρά να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό ραντεβού. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο για το οποίο δείχνει υπερήφανη.

Η τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί τη χώρα μας ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show, προκειμένου να θαυμάσει τον Αλβάρο που αγωνιζόταν. Παρ' όλ' αυτά, είχε αποφύγει να επισκεφθεί μέρη που έχουν συνδεθεί άμεσα με την ιστορία της οικογενείας της. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.