search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Προσεχώς στην Ελλάδα η Αθηνά Ωνάση

12.02.2019 11:20
Αυτό είναι το λαμπερό ζευγάρι που θα παντρευτεί το Σάββατο στη θαλαμηγό του Ωνάση (Photos) - Media

 

Παρά το γεγονός ότι έχει πουλήσει σχεδόν τα πάντα στην Ελλάδα, υπάρχουν ακόμη πράγματα που την ενώνουν με τη χώρα μας.

Ο λόγος για την Αθηνά Ωνάση που προσπαθώντας να σπάσει την «κατάρα των Ωνάσηδων» θέλει να απαλλαχθεί από όσα θυμίζουν την καταγωγή της.

Ωστόσο, η «Χρυσή κληρονόμος» πρόκειται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα με αφορμή τη διοργάνωση Longines Jumping Nations Cup που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μαρκόπουλο στα τέλη Ιουλίου.

Σύμφωνα με το Gala, φέτος, η Ελλάδα καλεί την Αθηνά και η ίδια σκέφτεται σοβαρά να παραβρεθεί σε αυτό το σημαντικό ιππικό ραντεβού. Άλλωστε, αγωνίζεται ακόμη έχοντας το ελληνικό εθνόσημο στο πέτο για το οποίο δείχνει υπερήφανη.

Η τελευταία φορά που είχε επισκεφθεί τη χώρα μας ήταν το 2007 στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Athina Onassis Horse Show, προκειμένου να θαυμάσει τον Αλβάρο που αγωνιζόταν. Παρ’ όλ’ αυτά, είχε αποφύγει να επισκεφθεί μέρη που έχουν συνδεθεί άμεσα με την ιστορία της οικογενείας της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57