09/07/2020 04:54:56

Παπανδρέου και Βαν Ρομπέι χαλαροί στη Θεσσαλονίκη: «Έλα να βγούμε selfie και να σου γνωρίσω τη γυναίκα μου» (Photos)

Παπανδρέου και Βαν Ρομπέι χαλαροί στη Θεσσαλονίκη: «Έλα να βγούμε selfie και να σου γνωρίσω τη γυναίκα μου» (Photos) - Media

 

Παλιοί γνώριμοι από τις ατελείωτες συσκέψεις περί ελληνικής κρίσης, πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπέι, βρέθηκαν σε χαλαρό κλίμα στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την παρουσίαση του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ».

Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο Χέρμαν Βαν Ρομπέι μιλούσε στον ισόγειο του δημαρχείου και στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε εκδήλωση για τα Βαλκάνια την οποία άφησε για λίγο προκείμενου να συναντήσει τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 «Πότε θα φύγεις από την Θεσσαλονίκη;», ρώτησε ο Γιώργος Παπανδρέου το Βαν Ρομπέι. «Δευτέρα πρωί» απάντησε στον Έλληνα πρωθυπουργό, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του τελευταίου. «Θα μείνεις αρκετά. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ένα ποτηράκι κρασί Γεροβασιλείου πριν φύγεις. Είναι πάρα πολύ ωραίο.

Και είναι σήμερα και εδώ στην εκδήλωση», συμβούλεψε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Βαν Ρομπέι, χαλαρώνοντας ακόμη πιο πολύ το κλίμα.

«Γιώργο να σου γνωρίσω και τη γυναίκα μου», είπε λίγο αργότερα ο Βαν Ρομπέι, βγάζοντας όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία. «Την θέλω και γω για το αρχείο μου», είπε στους συνεργάτες του ο κ. Παπανδρέου και αμέσως μετά οι δυο πρώην πρωθυπουργοί κατευθύνθηκαν για ελαφρύ γεύμα στο εστιατόριο «Β» στο Βυζαντινό μουσείο.

Νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Σπύρο Βούγια ενώ είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.