search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Είχε καταγγείλει το συζυγοκτόνο 3 φορές πριν τη δολοφονήσει

01.03.2019 07:04
Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ - Media

 

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στα Τρίκαλα του περασμένου Μαΐου, όταν ένας άνδρας 50 ετών σκότωσε τη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Το θύμα, η 45χρονη Βάια Γκανιά, τρεις μήνες πριν τη δολοφονία της είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το σύζυγό της και την επιθετική του συμπεριφορά, όπως μετέδωσε σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Star.

Το ζευγάρι κατέληγε να είναι και πάλι μαζί, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος την κυνηγούσε, την απειλούσε, έψαχνε το κινητό της κ.λπ. Σύμφωνα με το βούλευμα με το οποίο ο δράστης παραπέμπεται σε δίκη στις 20 Μαρτίου την παρακολουθούσε και απειλούσε να τη ρίξει σε γκρεμό ή να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα που όμως δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχε δοθεί αναβολή. Το ζευγάρι ζούσε μαζί και εκείνος την μαχαίρωσε την ώρα που εκείνη ήταν στην κρεβατοκάμαρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:43