search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Θρίλερ για τα αίτια θανάτου της «Miss Teen Universe» 2017

08.03.2019 17:38
Απόλυτη ανατροπή: Δεν υπάρχει «σκοτεινή ενέργεια» ισχυρίζονται Ρώσοι αστροφυσικοί - Media

 

«Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, έφυγε από τη ζωή. Η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει στα social media η οικογένεια του άτυχου μοντέλου από την Ολλανδία και πρώην «Μις Κόσμος» στην κατηγορία των εφήβων, ανακοινώνοντας τον θάνατο της Lotte van der Zee.

Μία ημέρα πριν σβήσει τα 20 κεράκια της η Ολλανδή Lotte van der Zee υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η κοπέλα αρρώστησε ξαφνικά ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της σε ταξίδι για σκι στην Αυστρία.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται τους γονείς της άτυχης κοπέλας, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με φίλους και επέστρεψε «χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της».

Την άλλη ημέρα το απόγευμα, υπέστη καρδιακή προσβολή. Αφού η μητέρα της τη συνέφερε, την μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό θεραπευτήριο στο Μόναχο.

Ο πατέρας της δήλωσε σε Γερμανούς δημοσιογράφους πως την «άφησε να φύγει» καθώς η κόρη του υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50