16/10/2019 14:15:33

Μητέρα βασάνιζε φριχτά τα παιδιά της: Τα υποχρέωνε να καθίσουν σε μυρμηγκοφωλιά και τα μαστίγωνε (Σκληρές Photos)

Μητέρα βασάνιζε φριχτά τα παιδιά της: Τα υποχρέωνε να καθίσουν σε μυρμηγκοφωλιά και τα μαστίγωνε (Σκληρές Photos) - Media

 

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η υπόθεση μίας μητέρας η οποία βασάνιζε άγρια τα δυο της παιδιά, ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών.

Συγκεκριμένα, η φριχτή μητέρα για να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά τα άναγκαζε να κάθονται πάνω σε μυρμηγκοφωλιά, ενώ όταν προσπαθούσαν να σηκωθούν τα μαστίγωνε. Επίσης τα ανάγκαζε να τρώνε φαγητό από τα σκουπίδια.

Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη μητέρα, ήταν αυτός που ανακάλυψε τα βασανιστήρια στα οποία υπόκειντο τα παιδιά όταν πήγε να τα επισκεφθεί.

Αρχικά ο γιος του ήταν κακοδιάθετος αλλά παρέμενε σιωπηλός. Όταν έμειναν οι δυο τους το αγοράκι ξέσπασε σε κλάματα, και μίλησε για τις σκληρές τιμωρίες και τα βασανιστήρια που υπέμεναν αυτός και η αδερφή του.

Τα σημάδια στα σώματα τους από το μαστίγιο και τις δαγκωματιές των μυρμηγκιών ήταν εμφανή.

Μετά από αυτά ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία.

Η μητέρα των παιδιών μαζί με την μητέρα της ανακρίνονται από την αστυνομία και μέχρι τώρα δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η δική τους εκδοχή είναι ότι προσπαθούσαν να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.