14/10/2019 05:40:24

Η Boeing υποστηρίζει ότι μέσα σε 10 μέρες θα έχει διορθώσει το λογισμικό του 737 ΜΑΧ

Η Boeing υποστηρίζει ότι μέσα σε 10 μέρες θα έχει διορθώσει το λογισμικό του 737 ΜΑΧ - Media

 

Όσο τα Boeing 737 MAX είναι καθηλωμένα μετά το αεροπορικό δυστύχημα της Ethiopian Airlines(που κόστισε τη ζωή 157 ανθρώπων), στην εταιρία «καίγονται» να διορθώσουν το λογισμικό ώστε να αποκαταστήσουν τη φήμη των αεροσκαφών τους και αυτά να βγουν ξανά στον «αέρα» για να μειωθεί η οικονομική ζημία.

Έτσι, η Boeing γνωστοποίησε προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες πως αναμένει να έχει έτοιμο το καινούργιο λογισμικό για το 737 MAX το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Το BBC επικαλείται έγγραφα που αναφέρουν πως η αναβάθμιση στο λογισμικό θα περιορίσει τη λειτουργία του αμφιλεγόμενου συστήματος MCAS.

O Dennis Muilenburg, πρόεδρος και CEO της Boeing γράφει σε ανοιχτή επιστολή του πως «σύντομα θα κυκλοφορήσουμε μία αναβάθμιση στο λογισμικό όπως και σχετικό υλικό για την εκπαίδευση των πιλότων, το οποίο θα καλύπτει τις ανησυχίες που προκλήθηκαν μετά το δυστύχημα της πτήσης της Lion Air».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.