01/04/2020 03:28:20

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς: Οι γυναίκες που διαγωνίζονται είναι παραμορφωμένες, έχουν καψίματα και ουλές (Photos)

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς: Οι γυναίκες που διαγωνίζονται είναι παραμορφωμένες, έχουν καψίματα και ουλές (Photos) - Media

 

Τι και εάν κάποιες από αυτές έχουν παραμορφωθεί από κάποιο ατύχημα. Τι και εάν κάποιες έχουν καμμένο δέρμα, γεμάτο ουλές. Δεν τους νοιάζει και καλά κάνουν. Η δύναμη της ψυχής τους ξεπερνά κατά πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση. Ένας διαγωνισμός ομορφιάς για να ξεπεράσει η κοινωνία τους ενδοιασμούς της και να δει με άλλο μάτι τι σημαίνει η πραγματική ομορφιά της ψυχής.

Τον διοργάνωσε το περιοδικό Miss Unique Beauty UK και όπως λένε οι υπεύθυνοι: Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για γυναίκες που έχουν ξεπεράσει βαριά εγκαύματα, που έχουν ουλές ή κάποια άλλη παραμόρφωση. Το κάναμε για να δείξουμε την αληθινή ομορφιά. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες με τον δικό τους τρόπο.

Μια από τις διαγωνιζόμενες η Ροσέλ, είχε ένα ατύχημα με βραστό νερό όταν ήταν μικρή. Της άφησε ένα τεράστιο σημάδι το οποίο όσο μεγάλωνε το κοίταζε ο κόσμος και σχολίαζε. «Δεν με νοιάζει πλέον το σημάδι μου. Είμαι καλά με τον εαυτό μου και νιώθω όμορφη η ίδια» θα πει.

Μια άλλη διαγωνιζόμενη η Λόρεν Μαρί είναι βοηθός ακτινολόγου και ένα ατύχημα της έσκισε για πάντα το πάνω χείλος μέχρι τη μύτη. Συμμετέχει και αυτή στον διαγωνισμό: «Αν προσπαθούμε να κρύψουμε τα σημάδια μας, κρύβουμε ένα μέρος του εαυτού μας» θα πει.

Η Κοχέν Σαφρόν όταν ήταν τεσσάρων ετών κάηκε σε μια λάμπα από ήλιον. Όλη της η πλάτη μέχρι τα πόδια έχουν τα σημάδια από τα εγκαύματα. Δεν την νοιάζει παίρνει και εκείνη μέρος στον διαγωνισμό ομορφιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~I'm blossoming #workinprogress #gettoknowyourself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren-marie (@lozzcross) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.