16/10/2019 23:49:43

Χρήστος Μάστορας: Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και η επίσημη ανακοίνωση

 Χρήστος Μάστορας: Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και η επίσημη ανακοίνωση - Media

 

Κλειστό θα παραμείνει την Παρασκευή και το Σάββατο το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του, Μέλισσες.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο τραγουδιστής περνά μια βαριά ίωση η οποία δεν του επιτρέπει να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάτι για το οποίο οι «Μέλισσες» είχαν ενημερώσει το κοινό τους με σχετική ανακοίνωση.

Τώρα, με νέα ανακοίνωση το συγκρότημα ενημερώνει ότι οι εμφανίσεις του αναβάλλονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς ο τραγουδιστής δεν έχει αναρρώσει ακόμα.

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η υγεία του Χρήστο δεν έχει επαρκώς αποκατασταθεί, ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες στα προγραμματισμένα live μας. Ως εκ τούτου οι εμφανίσεις μας για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναβάλλονται. Καλή ανάρρωση στον αγαπημένο μας Χρήστο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.