search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:51
MENU CLOSE

Γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος δεν αφήνει να του φιλούν το χέρι; (Video)

26.03.2019 19:03
Ο πάπας Φραγκίσκος δεν θα συναντηθεί με τον Μάικ Πομπέο - Media
 
Viral έχει γίνει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τους πιστούς να προσπαθούν να προσπαθούν να φιλήσουν το χέρι του Πάπα Φραγκίσκου και το δαχτυλίδι που φοράει.
 
Δεν θα υπήρχε κανένας λόγος το συγκεκριμένο βίντεο να γίνει αντικείμενο συζήτησης, δεδομένου ότι τέτοια συμπεριφορά από τους πιστούς συνηθίζεται, αλλά η αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου είναι αυτή που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στα social media, καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει.
 
Πάντως, ειδικοί σημειώνουν ότι και οι προκάτοχοί του απέφευγαν να αφήνουν τους πιστούς να φιλούν το δαχτυλί του Ποντίφικα, γνωστό και ως «δακτυλίδι του αλιέα», ωστόσο το έκαναν με πιο διακριτικό τρόπο. Πάντως, άλλοι το αποδίδουν στη γενικότερη ταπεινότητα που ο Πάπας Φραγκίσκος επιδεικνύει.
 

Πληροφορίες: enikos.gr/Guardian
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30