search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Τραμπ: Ο πρόεδρος της Google μου ξεκαθάρισε ότι είναι αφοσιωμένος στον αμερικανικό στρατό

27.03.2019 19:55
Τραμπ: Ο πρόεδρος της Google μου ξεκαθάρισε ότι είναι αφοσιωμένος στον αμερικανικό στρατό - Media

 

«Μόλις συναντήθηκα με τον Σουντάρ Πιτσάι, πρόεδρο της Google, ο οποίος τα πάει πολύ καλά. Ξεκαθάρισε ότι είναι πλήρως αφοσιωμένος στον αμερικανικό στρατό, όχι στον κινεζικό».

Αυτό έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Επίσης συζητήθηκε η πολιτική αμεροληψία και διάφορα πράγματα που μπορεί να κάνει η Google για τη χώρα μας. Η συνάντηση τελείωσε πολύ καλά», έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος.

Πρόσφατα η Google είχε αναστείλει την συνεργασία της με το Πεντάγωνο, μετά από πιέσεις των εργαζομένων της. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή του προέδρου Τραμπ, ο οποίος στις 16 Μαρτίου σε ανάρτηση στο twitter υποστήριζε ότι η Google βοηθάει την Κίνα και τον στρατό της.

Η συνάντηση της Τετάρτης σήμανε την αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο πλευρών. Είχε προηγηθεί συνάντηση του Πιτσάι με τον αρχηγό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:52