23/01/2020 18:45:51

Δημοσκόπηση Metron Analysis για Δήμο Αθηναίων: Μπακογιάννης - Γερουλάνος στον β' γύρο

Δημοσκόπηση Metron Analysis για Δήμο Αθηναίων: Μπακογιάννης - Γερουλάνος στον β' γύρο  - Media

 

Προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη για τη διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων έναντι του Παύλου Γερουλάνου και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

Ειδικότερα,  στην πρόθεση ψήφου ο Κώστας Μπακογιάννης λαμβάνει ποσοστό 37% έναντι των Παύλου Γερουλάνου και Νάσου Ηλιόπουλου που ακολουθούν με 13% και 10% αντίστοιχα.

Η δημοσκόπηση αναφέρεται στο γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι σε γενικές γραμμές αντίστοιχο αυτού που επικρατεί και στην υπόλοιπη χώρα και χαρακτηρίζεται από την αρνητική στάση απέναντι στην κυβέρνηση αλλά και τις επιφυλάξεις για την αντιπολίτευση.

Το 75% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα βαδίζουν σε λάθος κατεύθυνση και το 65% αξιολογεί αρνητικά τις επιδόσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.