24/01/2020 05:09:05

Μαργαρίτης: Ιταμή επιλογή η προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ

Μαργαρίτης: Ιταμή επιλογή η προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Ιταμή χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης την προσχώρηση του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών λειτούργησε ως πρόσχημα ώστε να δρομολογηθεί αυτή η εξέλιξη.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ  δήλωσε: «Πρόκειται για μία ιταμή επιλογή επιστροφής- προσχώρησης της ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΔΗΜΑΡ τέσσερα χρόνια άσκησε αντιπολίτευση για τις οικονομικές πολιτικές, για το μεταναστευτικό, για το κράτος δικαίου και εντελώς ξαφνικά, με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, διέγραψε όλη αυτή τη στάση. Αποδείχθηκε ότι η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μία πρόφαση και ότι ο βασικός στόχος ήταν η προσχώρηση στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο

«Είναι θλιβερό ότι όλες αυτές οι ενέργειες που έγιναν χθες ξεπερνούν τα στοιχειώδη σοβαρότητας και θυσιάζονται στο βωμό μίας σφραγίδας. Μία περιορισμένη ηγετική ομάδα με προσωπικές στρατηγικές αποφάσισε όχι μόνο να διαγραφούν όσοι εξελέγησαν στη νέα εκτελεστική γραμματεία στο ΚΙΝΑΛ αλλά και για όσους υπήρξε η υποψία ότι υπάρχει συμπάθεια προς το ΚΙΝΑΛ με στόχο να υπάρχει απαρτία και τεχνητή πλειοψηφία για να τους βγουν τα κουκιά», πρόσθεσε.

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρείται μία πολιτική μεταγραφών είτε με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ είτε με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο ΚΙΝΑΛ προκειμένου να δημιουργηθεί μία αίσθηση προοδευτικής συμμαχίας», κατέληξε ο κ. Μαργαρίτης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.