search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Μαργαρίτης: Ιταμή επιλογή η προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ

07.04.2019 12:12
Μαργαρίτης: Ιταμή επιλογή η προσχώρηση της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Ιταμή χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης την προσχώρηση του κόμματος στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών λειτούργησε ως πρόσχημα ώστε να δρομολογηθεί αυτή η εξέλιξη.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ  δήλωσε: «Πρόκειται για μία ιταμή επιλογή επιστροφής- προσχώρησης της ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΔΗΜΑΡ τέσσερα χρόνια άσκησε αντιπολίτευση για τις οικονομικές πολιτικές, για το μεταναστευτικό, για το κράτος δικαίου και εντελώς ξαφνικά, με πρόσχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, διέγραψε όλη αυτή τη στάση. Αποδείχθηκε ότι η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν μία πρόφαση και ότι ο βασικός στόχος ήταν η προσχώρηση στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο

«Είναι θλιβερό ότι όλες αυτές οι ενέργειες που έγιναν χθες ξεπερνούν τα στοιχειώδη σοβαρότητας και θυσιάζονται στο βωμό μίας σφραγίδας. Μία περιορισμένη ηγετική ομάδα με προσωπικές στρατηγικές αποφάσισε όχι μόνο να διαγραφούν όσοι εξελέγησαν στη νέα εκτελεστική γραμματεία στο ΚΙΝΑΛ αλλά και για όσους υπήρξε η υποψία ότι υπάρχει συμπάθεια προς το ΚΙΝΑΛ με στόχο να υπάρχει απαρτία και τεχνητή πλειοψηφία για να τους βγουν τα κουκιά», πρόσθεσε.

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρείται μία πολιτική μεταγραφών είτε με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ είτε με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο ΚΙΝΑΛ προκειμένου να δημιουργηθεί μία αίσθηση προοδευτικής συμμαχίας», κατέληξε ο κ. Μαργαρίτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:28