search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 05:56
MENU CLOSE

Υποψήφιος στις εκλογές ο Λευτέρης Πανταζής

08.04.2019 07:45
Υποψήφιος στις εκλογές ο Λευτέρης Πανταζής - Media

 

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών με τους συνδυασμούς να παρουσιάζουν και τους τελευταίους υποψήφιους. Μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν ( σ.σ. μεταξύ των πολλών) είναι και αυτή του Λευτέρη Πανταζή.

Ο διάσημος τραγουδιστής αποδέχθηκε την πρόταση του νυν Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού και έτσι στις εκλογές του Μαΐου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Χθες μάλιστα έδωσε το παρών και στα εγκαίνια κέντρου του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού.

Ο Λευτέρης Πανταζής καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και δήλωσε την αγάπη του για τις Αχαρνές, την πατρίδα της καρδιάς του. Θα δώσει τους αγώνες του για αυτόν τον ιστορικό τόπο με όλες του τις δυνάμεις.

Η αμεσότητα του Λευτέρη Πανταζή με τον κόσμο ήταν συγκλονιστική, αφού είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος που ξέρει να κερδίζει με την ειλικρίνειά του και απλότητά του και το κατάφερε αφιερώνοντας σε όλους το τραγούδι του «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38