search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:54
MENU CLOSE

«Πυρ και μανία» η Πάμελα Άντερσον για τη σύλληψη του Ασάνζ (Photos)

11.04.2019 16:58
«Πυρ και μανία» η Πάμελα Άντερσον για τη σύλληψη του Ασάνζ (Photos) - Media

 

Την έκπληξη και την αντίθεσή της με την σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ εξέφρασε στα social media η Πάμελα Άντερσον. «Η Βρετανία είναι η σκύλα της Αμερικής» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Μετά από εντολή των Ηνωμένων Πολιτειών, ο ιδρυτής των WikiLeaks στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, προκαλώντας την οργή του διάσημου πρώην μοντέλου.

«Είμαι σοκαρισμένη. Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι είπε. Φαίνεται πολύ άσχημα. Πώς μπόρεσες Εκουαδόρ; Πώς μπόρεσες Μεγάλη Βρετανία; Φυσικά, αφού είσαι η σκύλα της Αμερικής και χρειαζόσουν αντιπερισπασμό από το ηλίθιο Brexit σου» γράφει σε μία ανάρτησή της η Χολιγουντιανή σταρ και ακτιβίστρια.

Μάλιστα επανήλθε με νέο tweet, όπου έγραφε: «Και οι ΗΠΑ; Αυτή η τοξική δειλία ενός προέδρου που πρέπει να τρέξει τη βάση του… Είστε εγωιστές και αδίστακτοι. Πήγατε τον κόσμο πολύ πίσω. Είστε διάβολοι, ψεύτες και κλέφτες. Και θα ΣΑΠΙΣΕΤΕ! Και εμείς θα ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:49