search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:16
MENU CLOSE

Τραγουδιστής-δραπέτης: Θα συνεχίσω την καριέρα μου όταν βγω από τη φυλακή

15.04.2019 06:09
Τραγουδιστής-δραπέτης: Θα συνεχίσω την καριέρα μου όταν βγω από τη φυλακή - Media

 

Αποφασισμένος να επιστρέψει και να συνεχίσει την καριέρα που έχτισε με κόπο επί 17 χρόνια είναι ο δραπέτης – τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News μέσω της δικηγόρου του Γιάννας Παναγοπούλου. 

«Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να τακτοποιήσω τις νομικές μου υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη, αλλά πλέον είμαι ώριμος να δημιουργήσω ξανά… Δεν έφυγα από τη χώρα, «άνοιξα τα φτερά μου» στον καλλιτεχνικό χώρο, έγινα άνθρωπος της προβολής και της τέχνης και αυτό τον χώρο θα υπηρετήσω ξανά», αναφέρει ο δραπέτης.

«Έχω κάνει λάθη, αλλά όχι όλα αυτά για τα οποία με κατηγορούν. Με ακολουθούν 7.500 άτομα στις προσωπικές μου ιστοσελίδες. Θα ήταν πολύ εύκολο να με καταγγείλουν, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο», απαντά ο δραπέτης – τραγουδιστής. 

Κατηγορηματική είναι και η συνήγορός του Γ. Παναγοπούλου στη Realnews: «Νομικά δεν υπάρχουν μηνύσεις σε βάρος του, δεν έχει υποβληθεί εδώ και 17 χρόνια ούτε μία μήνυση. Αν έστω και ένας από όσους τον καταγγέλλουν σήμερα είχε υποβάλει εναντίον του μήνυση, τότε θα είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία και θα είχε συλληφθεί. Το μόνο που αντιμετωπίζει είναι η απόδραση και η ψευδής ανωμοτί κατάθεση για τα στοιχεία του, τα οποία είναι πλημμελήματα και επισύρουν πολύ μικρές ποινές».

Ο «καλλιτέχνης», που εξήλθε το 2002 με ολιγoήμερη άδεια από τις φυλακές λόγω καλής διαγωγής και έκτοτε έγινε ο «άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα”, συστηνόταν ως τραγουδιστής, δημοσιογράφος, γιος πολιτικού, γιος της Κορίνας Τσοπέη, κουμπάρος του Μπάρκουλη, γιος εφοπλιστή, μάνατζερ καλλιτεχνών, ενώ δεν παρέλειπε να «ρίχνει» κάρτες ταρώ χρεώνοντας 100 ευρώ… «Ήξερα ότι ήθελε να ανοίξει δικό του κανάλι, δεν μου έχει κάνει κακό. Έφερε ορχήστρα που την πλήρωσε ο ίδιος, τραγούδησε και πλήρωσε τις μπομπονιέρες. Για να επιβιώσει έριχνε κάρτες ταρώ. Οι καταγγελίες εις βάρος του με έχουν αφήσει άφωνη…», δήλωσε έκπληκτη η Μαρία Μπάρκουλη.

«Ο ίδιος έχει μετανιώσει που άφησε τόσα χρόνια να περάσουν χωρίς να ρυθμίσει και να τακτοποιήσει τις νομικές του υποθέσεις. Ταυτόχρονα, νιώθει μία λύτρωση γι’ αυτά που έγινε, γιατί, έστω με τον τρόπο αυτό, βγαίνει από ένα αδιέξοδο που κράτησε 17 ολόκληρα χρόνια. Είναι ένα πρόσωπο που έχαιρε αναγνωρισιμότητας, ένα πρόσωπο δημοφιλές και θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του και να ξεκινήσει τη ζωή του ως κανονικός άνθρωπος», τονίζει εκ μέρους του η συνήγορός του Γ. Παναγοπούλου.

«Τότε ήμουν μόνο 22 χρονών και είχα μπλέξει με παρέες που δεν έπρεπε. Το μετάνιωσα. Στις φυλακές εργαζόμουν από την πρώτη ημέρα. Είχα μεροκάματα. Ήθελα να βγω. Είχα όμως και μια τραυματική εμπειρία που με σημάδεψε και δεν ήθελα να επιστρέψω σε αυτή την κόλαση. Μια ζωή ήθελα να τακτοποιήσω αυτές τις εκκρεμότητες, αλλά δεν είχα ούτε αστυνομική ταυτότητα. Παρ΄ όλα αυτά έγραψα βιβλίο, έγινα γνωστός, έκανα καριέρα στον χώρο του θεάματος…», λέει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11