search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Ταλαιπωρία: Έφυγε ασθενής με στρατιωτικό ελικόπτερο … κι εγκλωβίστηκε στη Ρόδο

22.04.2019 14:35
Τραγωδία στη Μόσχα: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο, το πλήρωμά του σκοτώθηκε - Media

 

Απίστευτη ταλαιπωρία για έναν Ηρακλειώτη, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως με στρατιωτικό ελικόπτερο από την Κάρπαθο στη Ρόδο και τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει στο Ηράκλειο, γιατί δεν έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 37χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αναπηρίας, ταξίδεψε με τον πατέρα του στην Κάρπαθο για δουλειές. Εκεί, διαγνώστηκε με βαριάς μορφής πνευμονία και μεταφέρθηκε εκτάκτως με ελικόπτερο στη Ρόδο.

Την Κυριακή ο 37χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ρόδου και ο πατέρας του έκλεισε εισιτήριο να επιστρέψουν στο Ηράκλειο.

Η αεροπορική εταιρεία “sky express” με την οποία έκαναν την κράτηση του εισιτηρίου για να πετάξουν απόψε στις 9.50, τους ενημέρωσε ότι δεν είναι δυνατόν να πετάξει, επειδή δεν έχει ο 37χρονος την αστυνομική του ταυτότητα, παρά μόνο την αναπηρική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04