search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 21:14
MENU CLOSE

Ποιοι παίρνουν τις έδρες Μεϊμαράκη- Ασημακοπούλου – Το ερωτηματικό με Μάρκου

25.04.2019 11:38
Ποιοι παίρνουν τις έδρες Μεϊμαράκη- Ασημακοπούλου - Το ερωτηματικό με Μάρκου - Media

 

Η Ζωή Ράπτη και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα καταλάβουν τις δύο έδρες της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών μετά τις παραιτήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. 

Η Ζωή Ράπη είναι  δικηγόρος και πρώην γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος. Τη δεύτερη έδρα καταλαμβάνει ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος. 

Υπενθυμίζεται ότι δεύτερος επιλαχών στη Β΄Αθηνών ήταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος όμως δε θα δεχθεί την αφού θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στα Βριλήσσια. 

Τρίτος επιλαχών ήταν ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος όμως έχει αποσυρθεί από την πολιτική.  Αυτό σημαίνει ότι κ. Παναγιωτόπουλος καταλαμβάνει τη δεύτερη έδρα που μένει κενή στη Β΄Αθηνών.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής τι θα πράξει η Κατερίνα Μάρκου. Υπενθυμίζεται ότι εφόσον παραιτηθεί η έδρα θα πάει στο Ποτάμι, καθώς η κ. Μάρκου είχε εκλεγεί με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 21:14