search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:14
MENU CLOSE

Η μαρτυρία «φωτιά» της «Μαρίας» – Τα πάρτι ομαδικού σεξ, η κόκα και οι επώνυμοι πελάτες

07.05.2019 10:41
Η μαρτυρία «φωτιά» της «Μαρίας» - Τα πάρτι ομαδικού σεξ, η κόκα και οι επώνυμοι πελάτες - Media

 

Τετ α τετ στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου με τον επιχειρηματία στον κλάδο της ναυτιλίας και εν διαστάσει σύζυγο της βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η 37χρονη που είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου τρία χρόνια όταν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον ότι την εξέδιδε ως call girl στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας, σε πάρτι οργίων με «μάτια ερμητικά κλειστά». Η 37χρονη «Μαρία» (ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστή στις διαδικτυακές «πιάτσες» του αγοραίου έρωτα) έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τη δικηγόρο και τον πατέρα της, που κατέθεσε ως μάρτυρας στην αστική διαμάχη του ζευγαριού για το διαζύγιο και την επιμέλεια των δυο παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον 49χρονο επιχειρηματία που είχε στο πλευρό του συγγενικό του πρόσωπο.

Η «Μαρία» όπως παρουσιαζόταν σε ιστοσελίδα για callgirls

 

Ντυμένη απλά, με μια μακριά φούστα, αθλητικά παπούτσια και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, η εμφάνιση τη πανέμορφης μελαχρινής γυναίκας δε θύμιζε σε τις άγριες νύχτες που φέρεται ότι βίωσε κατά το παρελθόν, όταν, όπως η ίδια υποστηρίζει στη μηνυσή της, ο σύζυγος της την υποχρέωσε να ντύνεται πρόστυχα για να ικανοποιεί τις διατροφικές ορέξεις των ευκατάστατων πελατών που πλήρωναν αδρά για μια νύχτα μαζί της.

Οι αποκαλύψεις για τις κολασμένες νύχτες με τα ομαδικά όργια και την κόκα που φέρεται ότι οργάνωσε σε πολυτελείς βίλες πλουσίων το κύκλωμα μαστροπείας είχαν προκαλέσει σάλο στις Αρχές του 2016. Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, η «Μαρία» κατονόμαζε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία -κατά την ίδια- συμμετείχαν σε κύκλωμα, ενώ έδινε στοιχεία για τις «βίλες του σεξ», τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, τα ερωτικά στούντιο, αλλά και τα πρακτορεία τα οποία εφοδίαζαν τους «πελάτες» με τις κοπέλες με τις κοπέλες που ανταποκρίνονταν στα βίτσια τους. Η ίδια περιέγραφε ότι ο σύζυγός της μετά τον γάμο τους άρχισε σταδιακά να τν πιέζει να συμμετέχει αρχικά σε ανταλλαγές ζευγαριών και εν συνεχεία να την εκδίδει διά της βίας σε γνωστούς επιχειρηματίες αλλά και να τη «βγάζει» ακόμη και στο πεζοδρόμιο υπό την απειλή ότι θα της έπαιρνε τα παιδιά τους αν δεν υπάκουε στις προσταγές του.

«Με πήγε σε ένα πάρτι οργίων το οποίο διοργάνωνε ένα γνωστό του ζευγάρι, ο… και η …, κάπου στα Μεσόγεια εξ όσων θυμάμαι. Οι παριστάμενοι φορούσαν μανδύες και μάσκες. Στο πάρτι αυτό με ανάγκασε να κάνω αισθησιακό χορό φορώντας εσώρουχα για να προετοιμαστούν ψυχικά οι καλεσμένοι για τα σεξουαλικά όργια που θα ακολουθούσαν» ανέφερε για ένα από τα κολασμένα πάρτι στα οποία φέρεται ότι την πήγαινε ο σύζυγός της.

Περιγράφοντας μια από τις επ’ αμοιβή ερωτικές συνευρέσεις στις οποίες την υποχρέωνε να προβαίνει, υποστήριξε: Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο, ήρθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό συνάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ το οποίο ήταν συμφωνημένο από τον σύζυγό μου στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα.».

πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:14