search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:28
MENU CLOSE

Βουλή: Ξεκινά το απόγευμα η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

08.05.2019 07:08
4682991.jpg

 

Με ομιλία του πρωθυπουργού ξεκινά στις 6 το απόγευμα στην Bουλή η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Τον λόγο αναμένεται να πάρει ο πρόεδρος της ΝΔ και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ ο δεύτερος γύρος της αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού και των άλλων πολιτικών αρχηγών αναμένεται για την Παρασκευή το βράδυ λίγο πριν την ονομαστική ψηφοφορία.

Βασικό θέμα συζήτησης θα αποτελέσει η εξαγγελία των μέτρων οικονομικής ελάφρυνσης από τον Αλέξη Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ επιμένει στην κριτική της για τις ενέργειες και το ήθος της σημερινής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ αρχικά κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την επίθεσή του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50