search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Σάλος σε γυμναστήριο: Τον έπιασαν στα πράσα να αυνανίζεται βλέποντας καλλίγραμμη κοπέλα να κάνει γυμναστική (Video)

21.05.2019 07:30
Σάλος σε γυμναστήριο: Τον έπιασαν στα πράσα να αυνανίζεται βλέποντας καλλίγραμμη κοπέλα να κάνει γυμναστική (Video) - Media

 

Πολλές φορές η κάμερα ενός κινητού μπορεί να πιάσει τα πιο απίθανα περιστατικά. Όπως έναν άνδρα στο γυμναστήριο που δεν κάνει γυμναστική, αλλά χαιδεύεται κοιτάζοντας μια πανέμορφη γυναίκα να κάνει βαθιά καθίσματα και να γυμνάζει τους υπέροχους γλουτούς της.

Το περιστατικό συνέβη σε γυμναστήριο στη Νότια Αφρική. Και εκείνος που το κατέγραψε το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε αμέσως viral.

Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, έχει καθίσει εξουθενωμένος από τη γυμναστική στο πάτωμα και έχει βάλει επάνω στα γεννητικά του όργανα μια πετσέτα. Στο δεξί του χέρι κρατάει το κινητό του και απαθανατίζει μια πανέμορφη κοπέλα που γυμνάζει το κορμί της και το αριστερό του χέρι το έχει φέρει κάτω από την πετσέτα και αγγίζει παλινδρομικά, πάνω κάτω το καβάλο του.

Το βίντεο το είδαν φυσικά και οι ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου οι οποίοι σκέφτονται όχι μόνο να κινηθούν νομικά κατά του… ατακτούλη άνδρα με την πετσέτα, αλλά και να του αφαιρέσουν δίχως αποζημίωση την ετήσια κάρτα μέλους που έχει από το γυμναστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03