12/12/2019 19:33:35

Απολύθηκε γιατί γύριζε πορνό μέσα στα τραίνα: ««Σε τσάκωσα. Θα σου δείξω τι κάνω στους επιβάτες χωρίς εισιτήριο» (Photos)

Απολύθηκε γιατί γύριζε πορνό μέσα στα τραίνα: ««Σε τσάκωσα. Θα σου δείξω τι κάνω στους επιβάτες χωρίς εισιτήριο» (Photos) - Media

 

 

Τα βράδια όταν οι συρμοί των Γερμανικών σιδηροδρόμων (DB) σταματούσαν στο αμαξοστάσιο του σταθμού Saxony-Anhalt και όλοι έφευγαν, κάποια βαγόνια «έπιαναν» φωτιά. Μια 33χρονη καλλίγραμμη και όπως λένε οι φήμες πανέμορφη εργαζόμενη η Teresa W, έκανε αχαλίνωτα σεξ το οποίο κατέγραφε στην κάμερα, με διάφορους παρτενέρ.

Και το έκαναν παντού, στα βαγόνια, στα καθίσματα των επιβατών, στο κυλικείο, ακόμη και στο κουβούκλιο του μηχανοδηγού.

Σε όλα τα βίντεο η πανέμορφη Τερέζα φοράει τη στολή της, αφού είναι εργαζόμενη στους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους. Παίζει πολλά παιχνίδια ρόλων, όπως για παράδειγμα την αυστηρή ελέγκτρια που πιάνει τους επιβάτες χωρίς εισιτήριο και τους τιμωρεί. Μάλιστα σε ένα βίντεο η Τερέζα φαίνεται να βαστάει ένα μαστίγιο και να λέει: «Μικρέ μου φίλε σε τσάκωσα. Τώρα θα σου δείξω τι κάνω με τους επιβάτες που δεν πληρώνουν το εισιτήριό τους. Κατέβασε το παντελόνι σου, θέλω να σε δω γυμνό».

Κάποια από τα βίντεο πέρασαν από τα μάτια των υπευθύνων των σιδηροδρόμων και η όμορφη Τερέζα απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ίδια λέει από την πλευρά της ότι τα βίντεο ήταν «προσωπική της υπόθεση» και πως δεν ήταν υποχρεωμένη να ζητήσει την άδεια των υπευθύνων της DB.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.