search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Καταγγελία για «νοθεία» και ένσταση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

26.05.2019 16:33
Πρόστιμο 1350 ευρώ(!) σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για παρέμβαση με αίτημα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Την διενέργεια εκλογών χωρίς ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, και ειδικότερα σε εκλογικά τμήματα στις περιοχές Ραφήνας (εκλογικό τμήμα 4634Α ), Αγίου Δημητρίου (εκλογικό τμήμα 3271Α) και Περιστερίου (εκλογικό τμήμα 2585Α) καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το μέτωπο της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς καταγγέλλει τους δικαστικούς αντιπροσώπους «όπου παραβίαζαν τους κανόνες της εκλογικής διαδικασίας και διενεργούσαν εκλογές με απουσία των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, παρά το επίμονο αίτημα ψηφοφόρων να τους δοθεί το αντίστοιχο ψηφοδέλτιο».

«Ούτε τους νοθευμένους κανόνες της κάλπικης δημοκρατίας τους δεν είναι διατεθειμένοι να τηρήσουν. Επόπτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής της Αττικής έχουν ήδη καταθέσει ένσταση», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:13