30/11/2020 14:02:46

Ένταση μεταξύ Κικίλια – Μαλέλη στον αέρα του OPEN (Video)

Ένταση μεταξύ Κικίλια – Μαλέλη στον αέρα του OPEN (Video) - Media

 

Ένταση δημιουργήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN, όταν ο Σταμάτης Μαλέλης θεώρησε πως ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε υποτιμητικά για το ποσοστό που έχει πάρει το ΚΙΝΑΛ.

«Κι όσον αφορά τον κύριο Κικίλια, το υποτιμητικό που είπε ότι έχουμε 7%… Το υποτιμητικό ότι μιλάει το κίνημα που έχει 7%… Κύριε Κικίλια, νικήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα έχετε εμάς απέναντί σας, θα πάτε εκεί που ήσασταν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Σας είχαμε βάλει εμείς και σας έβγαλε από την πόρτα ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ τιμώ την επιλογή του ελληνικού λαού, όπως την τιμώ και για τα 30 χρόνια που έβγαζε αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική παράταξη. Την αλαζονεία της δεξιάς την έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Και δεν θα σας αφήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης. 

«Είναι υποτιμητικό να πάρετε 7% ή είναι αλήθεια; Πάλι υβρίζετε τον ελληνικό λαό. Σας έδωσε 7% και τον βρίζετε, δηλαδή… Πήρατε 7%, ναι ή όχι; Άρα υβρίζετε τον ελληνικό λαό που σας έδωσε 7%», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Βασίλης Κικίλιας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.