search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Ξανά στις ράγες το τραινάκι του Πηλίου

05.06.2019 18:04
Εκτάκτως στην Αθήνα με πτήση του ΕΚΑΒ ο K. Μουτζούρης - Media

 

Ξανά στις ράγες μπαίνει το τρενάκι του Πηλίου από το προσεχές Σαββατοκύριακο (7 και 8 Ιουνίου), μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που προκάλεσε στον Βόλο και τη Μαγνησία η ξαφνική διακοπή των δρομολογίων τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα, χωρίς να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ο θρυλικός “Μουτζούρης” θα ξαναρχίσει να “σκαρφαλώνει” στις πλαγιές του Πηλίου και να εκτελεί τα καθιερωμένα δρομολόγιά του, από τα Άνω Λεχώνια μέχρι και τις Μηλιές, και να περνά μέσα από ένα μοναδικού φυσικού κάλους τοπίο και από εξαιρετικής τέχνης γαλαρίες και γεφύρια.

Τα προβλήματα που το καθήλωσαν για αρκετές ημέρες ξεπεράστηκαν, χάρη και στην άμεση δραστηριοποίηση της υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Μαγνησίας, Κατερίνας Παπανάτσιου.

Όσον αφορά τη διακοπή των δρομολογίων, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας επιρρίπτει τις ευθύνες στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για έλλειψη μηχανοδηγών, σημειώνοντας ότι «αν και γνώριζε το πρόβλημα της έλλειψης μηχανοδηγών, αδιαφόρησε παντελώς, ενώ αδυνατεί να διαβεβαιώσει ότι το ίδιο πρόβλημα δεν θα παρουσιαστεί ξανά το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο ΟΣΕ στην πρεμούρα του να ξεπουλήσει τα πάντα, δεν φρόντισε να έχει στις τάξεις του ούτε έναν μηχανοδηγό».

Θέση για το πρόβλημα πήρε και ο δήμος Βόλου, με δηλώσεις του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της άμεσης επαναλειτουργίας του παραδοσιακού τρένου του Πηλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:48