search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Τούρκικο σίριαλ ετοιμάζει να βάλει στο πρόγραμμά του ο Alpha για το καλοκαίρι

06.06.2019 07:14
Τούρκικο σίριαλ ετοιμάζει να βάλει στο πρόγραμμά του ο Alpha για το καλοκαίρι - Media

 

Καλοκαίρι έρχεται και ο Alpha συζητά να εντάξει στο πρόγραμμα του μια τουρκική σειρά από αυτές που παίζονται στη γείτονα χώρα και κάνουν θραύση.

Σύμφωνα με το ethnos.gr τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει τέσσερις δραματικές σειρές που ξεχωρίζουν στη τουρκική τηλεόραση και μάλιστα έχουν ήδη πάρει το οκέι για να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι του Alpha αναμένεται σύντομα να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.
Πιο συγκεκριμένα οι σειρές αυτές είναι οι εξής:

Elimi Birakma («Μην αφήνεις το χέρι μου»)

Το στόρι της σειράς εστιάζει στον αγώνα μιας νεαρής κοπέλας, που χάνει τα πάντα σε μια νύχτα, να σταθεί στα πόδια της. Πρόκειται για την ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας. Ο δρόμος της Αζρά, που χάνει σε μια νύχτα ό,τι πιο πολύτιμο έχει, διασταυρώνεται με του Σενκ, η μοίρα του οποίου είναι παρόμοια. Η Aζρά αγγίζοντας τη ζωή του Σενκ σαν μαγικό ραβδί, τού γιατρεύει όλες τις πληγές. Η σχέση του ζευγαριού, που αρχίζει με γλυκές αντιπαραθέσεις, καταλήγει σε σχέση μίσους.

Kardes Cocuklari («Οι ξαδέρφες»)

Στο επίκεντρο αυτής της σειράς βρίσκονται δύο ξαδέρφες. Η Ουμράν και η Ουμάι, που διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Ενώ η Ουμράν και η κόρη της, Χαγιάτ, ζουν σε ένα χωριό, η κοσμοπολίτισσα Ουμάι και η κόρη της, Χαγιάλ, ζουν στην Κωνσταντινούπολη. Οι δρόμοι των δύο γυναικών, παρά το γεγονός ότι οι ζωές τους είναι τελείως διαφορετικές, θα διασταυρωθούν και αυτό θα γίνει αιτία για μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα.

Kuzgun («Kοράκι»)

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπη και εκδίκησης. Ο Γιουσούφ και ο Ριφάτ Yusuf είναι δύο βετεράνοι αστυνομικοί και φίλοι. Οργανώνουν μια μεγάλη επιχείρηση με στόχο τον βαρόνο των ναρκωτικών Σερέφ Ντατζιστανλί. Ο τελευταίος, προκειμένου να γλυτώσει προσφέρει στον Γιουσούφ και στον Ριφάτ ένα μεγάλο ποσό με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ενώ ο Γιουσούφ αρνείται με σκληρό τρόπο αυτή την πρόταση, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Ριφάτ που δείχνει να το σκέφτεται.

Zalim Istanbul («Σκληρή πόλη»)

Η σειρά περιγράφει τον αγώνα για επιβίωση της Σεχέρ και των τριών παιδιών της που ξεκινούν από την Αντάκια και έρχονται στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, η ζωή τους μπλέκεται με αυτή του Αγκιά Καρατσάι, ενός πλούσιου επιχειρηματία που ζει με την οικογένειά του σε μια μεγαλοπρεπή έπαυλη στις πλαγιές του Βοσπόρου. Η άλλη όψη της ζωής των Καρατσάι, που από έξω φαίνεται ισχυρή, προνομιούχα, μεγαλοπρεπής και χρωματιστή, περιλαμβάνει επικίνδυνα μυστικά. Η Σεχέρ, μένοντας στο αρχοντικό τους με τη οικογένειά της, θα δοκιμαστεί με τα πιο τρομακτικά πράγματα: τα χρήματα, τις φιλοδοξίες και τα παιδιά της. Αυτά που συμβαίνουν θα συνταράξουν εκ βαθέων τις δύο οικογένειες και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στη ζωής τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26