search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο Αλ Φαγέντ από την προεδρία του Ritz Hotel: Εκεί όπου πέρασε το τελευταίο της βράδυ η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Photos)

28.06.2019 06:48
Παραιτήθηκε ο Αλ Φαγέντ από την προεδρία του Ritz Hotel: Εκεί όπου πέρασε το τελευταίο της βράδυ η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Photos) - Media

 

Παραιτείται από την θέση του προέδρου του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ και πατέρας του συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

«Μετά από δεκαετίες συνεχούς ανάμιξης, ο κος Αλ Φαγιέντ αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να παραδώσει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος» ωστόσο επέμεινε πως η οικογένεια θα «διατηρήσει την πλήρη κυριότητα» δήλωσε στη Mirror ένας εκπρόσωπος του Ritz Paris.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο όπου ο γιος του, Ντόντι Αλ Φαγέντ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα διέμεναν πριν από το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή τους 
σε σήραγγα του Παρισιού, το βράδυ της 31ης Αυγούστου 1997. 

Οι δυο τους άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο μαζί με τον οδηγό τους Χένρι Πολ, που ήταν επικεφαλής της ασφάλειας του ξενοδοχείου Ritz την ώρα που προσπαθούσε να «ξεφύγει» από τους παπαράτσι.

Μάλιστα, ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι ο γιος του και η Νταϊάνα δεν σκοτώθηκαν αλλά δολοφονήθηκαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56