search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Της έκοψε τα χέρια με τσεκούρι – Τον εκδικείται με «καυτή» φωτογράφηση (Photos, σκληρές εικόνες)

02.07.2019 14:25
Βόλος: Βρήκε νεκρό ποντίκι μέσα στο αλεύρι που αγόρασε από το σούπερ μάρκετ  - Media

 

Από τον απόλυτο εφιάλτη στην νέα ζωή και στην εκδίκηση για το «τέρας» που παρά τρίχα να την σκοτώσει.

Το 2017 η Μαργκαρίτα Γκράτσιοβα βρέθηκε ένα βήμα πριν το θάνατο, όταν ο σύζυγός της Ντμίτρι Γκρατσιόφ, της έκοψε τα χέρια με τσεκούρι, κατηγορώντας την ότι τον απατούσε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να επανασυγκολλήσουν το αριστερό χέρι και να επαναφέρουν τη λειτουργία του, παρά το γεγονός ότι ήταν μακελεμένο.

Ωστόσο, το δεξί χέρι χάθηκε και οι γιατροί υποχρεώθηκαν να το αντικαταστήσουν με βιονικό μπράτσο, με την Μαργκαρίτα να το αποκαλεί «το ρομποτικό μου χέρι».

Η ίδια αισθανόταν ότι πλέον δεν είναι εκλυστική, ωστόσο, φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει την ψυχολογία της, συμμετέχοντας σε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση, χωρίς να νοιάζεται για το βιονικό χέρι και τις ουλές από τα βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε.

Η ίδια δήλωσε ότι «για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω μάθει να αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι σήμερα. Αλλά η σεξουαλικότητα δεν βρίσκεται μόνο στην εμφάνιση, αλλά είναι κάτι βαθύτερο».

Για την ιστορία, ο σύζυγός της καταδικάστηκε το 2018 σε 14 χρόνια φυλακή για απαγωγή και βαριές σωματικές βλάβες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48