search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52
MENU CLOSE

Προεκλογική εκδήλωση της Έμης Λιβανίου με νόημα – Μαζεύτηκαν πάνω από 2.000 ρούχα για το Ιμάτιο της Εκκλησίας

03.07.2019 12:25
Προεκλογική εκδήλωση της Έμης Λιβανίου με νόημα - Μαζεύτηκαν πάνω από 2.000 ρούχα για το Ιμάτιο της Εκκλησίας - Media

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές, 2 Ιουλίου, η κεντρική ομιλία-φιλανθρωπική συναυλία της Έμης Ζησιοπούλου-Λιβανίου, υποψήφιας Βουλευτού στο Νότιο Τομέα της Αθήνας (Β3) με τη Νέα Δημοκρατία, στον Άλιμο.

Περισσότερα από 2.000 ρούχα όλων των ειδών (συγκεκριμένα: 680 μπλούζες, 570 παντελόνια, 265 φούστες/φορέματα, 126 πανωφόρια, 80 παπούτσια, 260 διάφορα είδη (γυαλιά, καπέλα, τσάντες, 150 παιδικά παιχνίδια, σύνολο 2.131) αφού καταμετρήθηκαν και χωρίστηκαν, παραδόθηκαν στους εθελοντές από το Ιμάτιο της Εκκλησίας που ήταν παρόντες σε όλη της διάρκεια της εκδήλωσης.

Την Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου προλόγισε ο Διονύσης Χατζηδάκης υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και πρ. Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και ο  Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου, οι οποίο αναφέρθηκαν στη δυναμική και πολυετή φιλανθρωπική δράση της, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να την στηρίξει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η κα Ζησιοπούλου Λιβανίου, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη διάθεση προσφοράς του.

 «Κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί πραγματικά αν δεν συμμετέχουμε όλοι στη λύση του. Μέσα από την δουλειά μου, όλα αυτά τα χρόνια, παροτρύνω τον κόσμο να κάνει ακριβώς αυτό. Να συμμετέχει. Μαζί με τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας ζητώ να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ψηφίζουμε μαζικά, ολοκληρώνουμε την πολιτική αλλαγή!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έμη Ζησοπούλου-Λιβανίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς η Ιωάννα Σαββοπούλου και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52