search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:05
MENU CLOSE

H πρόσκληση-έκπληξη του Α/ΓΕΕΘΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Video)

17.07.2019 18:18
4856465.jpg
 
Μια έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Κώστα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
 
Μετά την ενημέρωση από την στρατιωτική ηγεσία, ο πρωθυπουργός μετέβη στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, όπου είδε την εικόνα που λαμβάνεται από επιτηρητικά φυλάκια στο Ανατολικό Αιγαίο, ενώ σύμφωνα πληροφορίες συνομίλησε με πληρώματα επιφυλακής της πολεμικής αεροπορίας των F-16 στη Λήμνο, με το πλήρωμα της φρεγάτας «Σπέτσες» και με το φυλάκιο της δύναμης ‘Αμυνας της νήσου Μεγίστη.
 
Τέλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, προσέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια φόρμα πιλότου με όλα τα διακριτικά της πολεμικής αεροπορίας και το όνομά του, και τον προσκάλεσε να πετάξουν με F16 πάνω από το Καστελλόριζο, πρόσκληση την οποία αποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μεγάλη χαρά. Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δώρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το δελτίο κατάταξής του στην Πολεμική Αεροπορία.
 

Πηγή: enikos.gr/Alpha
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50