31/05/2020 01:25:22

Το Instagram «τελειώνει» ξαφνικά δημοφιλείς λογαριασμούς με εκατομμύρια followers

Το Instagram «τελειώνει» ξαφνικά δημοφιλείς λογαριασμούς με εκατομμύρια followers - Media

 

Εκατοντάδες δημοφιλείς λογαριασμούς που αναρτούσαν μιμς (memes), διέγραψε ξαφνικά τo Instagram, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από τους χρήστες και απελπισία στους επαγγελματίες Instagramers.

Ειδικά οι διαχειριστές των λογαριασμών, έσπευσαν στο Twitter να καταγγείλουν το γεγονός, λέγοντας ότι ουσιαστικά μένουν χωρίς εισόδημα, περιγράφοντας πόσα εκατομμύρια followers και πόσα έσοδα έχασαν.

 

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα δεν έδωσε εξηγήσεις για το λόγο των μαζικών διαγραφών που έγιναν την Παρασκευή, σημειώνοντας ότι οι λογαριασμοί «παραβίαζαν τους όρους χρήσης».

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέκριναν τους  Instagramers, λέγοντας ότι επωφελούνται από την δουλειά άλλων, καθώς ο πιθανότερος λόγος διαγραφής των λογαριασμών είναι η παραβιαση πνευματικών δικαιωμάτων (ανάρτηση εικόνων και φωτογραφιών για επαγγελματικούς σκοπούς χωρίς άδεια χρήσης)

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.