search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20
MENU CLOSE

Σέρβα, μοντέλο του playboy που έβγαινε και με τον Νειμάρ, έριξε μια πανάκριβη Lamborghini μέσα σε πισίνα (Video)

31.07.2019 08:23
Σέρβα, μοντέλο του playboy που έβγαινε και με τον Νειμάρ, έριξε μια πανάκριβη Lamborghini μέσα σε πισίνα (Video) - Media

 

Η Σοράγια Βούσελιτς είναι από τη Σερβία. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα με υπέροχο κορμί η οποία είχε ποζάρει και στο playboy της χώρας της και από τότε έγινε ευρέως γνωστή. Άρχισε να βγαίνει με πλούσιους άνδρες και δεν καταδεχόταν για δώρο παρά μόνο κάτι πανάκριβο είτε αυτό ήταν κόσμημα είτε… ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Η φήμη της μάλιστα έφτασε μέχρι τα αυτιά του βραζιλιάνου άσσου της Παρί Σεντ Ζερμαίν, του Νειμάρ, με τον οποίο για ένα διάστημα έβγαιναν μαζί.

Η Σοράγια οδηγούσε με ταχύτητα στους δρόμους της Σερβίας μια μπλέ πανάκριβη Lamborghini.

Πρόσφατα η Σοράγια πήγε διακοπές στις Κάννες στη Γαλλική Ριβιέρα και είχε ένα ατύχημα. Καθώς οδηγούσε την μπλε Lamborghini της, λόγω των ψηλών τακουνιών που φορούσε για να τονίζουν τις υπέροχες γάμπες της, δεν κατάφερε να πατήσει το φρένο. Για την ακρίβεια μπλέχτηκε το τακούνι στο πεντάλ του φρένου δεν μπορούσε να το πατήσει με αποτέλεσμα η Lamborghini να πέσει μέσα σε μια… πισίνα και να καταστραφεί.

Η ίδια ατάραχη έγραψε για τους 361.000 φανατικούς ακολούθους της στο instagram: «Όταν το ψηλό τακούνι γλιστράει και μπλέκεται και η Lambo πέφτει στην πισίνα»

Βέβαια υπήρχαν και κάποιοι που άρχισαν το δούλεμα: «Μην ανησυχείτε Σοράγια μας συμβαίνει σε όλους μας αυτό» της έγραψαν. Και ένας άλλος: «Το σημαντικό είναι ότι δεν σπάσατε το τακούνι σας»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20