search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο 22χρονος βιαστής της 89χρονης – Νεκρή από πολλαπλά «τυφλά» τραύματα η ηλικιωμένη (Photos)

09.08.2019 17:57
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες του φερόμενου δράστη βιασμού και δολοφονίας μίας 89χρονης γυναίκας μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τις φωτογραφίες έδωσαν στα ΜΜΕ οι βρετανικές Αρχές.

Η Ντόροθι Γούλμερ βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρά της στο σπίτι της στο Τότεναμ την Κυριακή. Ο 22χρονος Ρις Ντέμπστερ τέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ενώ είναι στη φυλακή κατηγορούμενος για βιασμό, φόνο, ληστεία και δύο αδικήματα που αφορούν σε σεξουαλική επίθεση.

Η ηλικιωμένη ήταν χήρα και είχε ανάγκη από Π για να κινηθεί, ενώ πέθανε από πολλαπλά τυφλά τραύματα. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό βίας που ταλανίζει την πόλη από την αρχή του έτους με την άτυχη γυναίκα να γίνεται το 86ο θύμα δολοφονίας.

Ο ύποπτος μίλησε μέσω βιντεοκλήσης μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομα, την ηλικία και τη βρετανική υπηκοότητά του.

Η 89χρονη ζούσε μόνη της στο διώροφο σπίτι της, ενώ ο σύζυγός της είχε πεθάνει πριν από μερικά χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01