search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:22
MENU CLOSE

Βασιλική Θάνου: Παράνομη η απομάκρυνσή μου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού (Video)

19.08.2019 10:38
Βασιλική Θάνου: Παράνομη η απομάκρυνσή μου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού  (Video) - Media

 

Παράνομη χαρακτήρισε Βασιλική Θάνου την απομάκρυνσή της από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, τονίζοντας ότι αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δικαιωθεί.

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό της ως «έκπτωτο πρόεδρο» της Επιτροπής Ανταγωνισμού, σημειώνοντας πως υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με τη δική της περίπτωση αναφέροντας απόφαση της Ε.Ε. που έκρινε παράνομη αντίστοιχη απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης.

Τόνισε δε, πως ουδέποτε υπήρξε κομματικό πρόσωπο, πράγμα που και απέδειξε κατά τη διάρκεια της 8μηνης θητείας της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ υποστήριξε ότι ο μαναδικός λόγος που στάθηκε αιτία να απομακρυνθεί από τη θέση της είναι το γεγονός ότι είναι ένα πρόσωπο που δεν είναι αρεστό στη νέα κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στην έντονη κριτική που δέχεται, τόνισε ότι προέρχεται από την εμπάθεια που τρέφουν στο πρόσωπο της κάποιοι κύκλοι της Δικαιοσύνης, ενώ τόνισε ότι στην περίπτωση που η απόφαση της δικαιοσύνης την επαναφέρει στη θέση της, η ίδια θα συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14