search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την πλαστική προσώπου

21.08.2019 08:42
Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την πλαστική προσώπου - Media

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έκανε η Μπριζίτ Μακρόν, στο πλευρό του συζύγου της.

Η 66χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδειχνε φρέσκια και ανανεωμένη δίπλα στον σύζυγό της, τον 41χρονο Εμανουέλ Μακρόν κατά την συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην θερινή προεδρική κατοικία στην νότια Γαλλία.

Η Μπριζίτ Μακρόν, μετά από ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την πλαστική εγχείρηση, υποδέχτηκε τον Ρώσο πρόεδρο, φορώντας ένα θαλασσί μίντι φόρεμα Louis Vuitton με φερμουάρ που άνοιγαν στο κάτω μέρος και ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση πάλι του ίδιου οίκου.

Λίγο όμως πριν καταφθάσει ο Πούτιν, η Μπριζίτ Μακρόν, όπως την κατέγραψαν οι κάμερες των διεθνών πρακτορείων, είχε το δεξί της χέρι περασμένο σε νάρθηκα – κάτι το οποίο έβγαλε για την επίσημη φωτογράφηση – μετά από ατύχημα που είχε σε σκάφος την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο της.

 

Τρίωρη πλαστική σε φημισμένο νοσοκομείο του Παρισιού

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε μία πλαστική επέμβαση στις 17 Ιουλίου στο φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι -δημοφιλή προορισμό πολλών celebrities – που διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα αισθητικής χειρουργικής για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων με κομβόι τριών οχημάτων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ, όπως τα περιοδικά Closer, που έχει τις δικές του πηγές στο Μέγαρο των Ηλυσίων και το Le Point.

Μετά την επέμβαση, η Μπριζίτ Μακρόν πήγε στην επίσημη θερινή κατοικία, τον πύργο Μπερκανσόν, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν τις διακοπές τους.

 

Έκπληξη η επιλογή του συγκεκριμένου νοσοκομείου

Να σημειωθεί πως η Γαλλία έχει μία από τις πιο σεβαστές υπηρεσίες δημόσιας υγείας στον κόσμο, καθιστώντας την επιλογή της Μπριζίτ Μακρόν για το συγκεκριμένο νοσοκομείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1906, έκπληξη για τους Γάλλους. Διάσημα άτομα που έχουν υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο κατά την διάρκεια των περασμένων ετών είναι μεταξύ άλλων οι : Ροκ Χάντσον και Μπέτι Ντέιβις.

Πηγή: iefimerida.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:38