search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:37
MENU CLOSE

Γιάννης Ζουγανέλης: Η απάντησή του σε αυτούς που τον αποκάλεσαν ρατσιστή και η αγωγή

21.08.2019 09:35
«Πρέπει να μας σεβαστούν και να μας υπολογίσουν περισσότερο» - Κραυγή αγωνίας από τους καλλιτέχνες για τα νέα μέτρα (Video) - Media

 

Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, απαντώντας – μεταξύ άλλων- σε αυτούς που τον αποκάλεσαν ρατσιστή.

«Έχω ψάξει πολλές φορές στο ίντερνετ για να δω τι γράφουν για μένα. Με ενδιαφέρει η γνώμη των ανθρώπων όταν τελειώνει μια συναυλία ή μια θεατρική παράσταση. Όπως έχω πιάσει τον εαυτό μου να στεναχωριέται, όχι γιατί θέλω να κάνω τον καλό, δεν μπορεί να αρέσουμε στους πάντες ούτε είναι σωστό.

Δεν είμαι ρατσιστής. Εγώ είμαι γόνος αναπήρων και ασχολούμαι σχεδόν θεσμικά με τον κοινωνικό ρατσισμό. Απ’ όσο θυμάμαι τη ζωή μου είμαι συνεχώς δίπλα σε αναξιοπαθούντες, τους αγαπώ, έχω δημιουργήσει σχέσεις, έχω πάρει πολλά περισσότερα απ’ ότι έχω προσφέρει.

Αυτή η ηλιθιότητα που έγινε και με κρεμάσανε στα μανταλάκια… Έχω κάνει αγωγή και περιμένω να εκδικαστεί. Δεν είμαι καθόλου ρατσιστής, αγαπώ τους αλλοεθνείς… Απλώς βάζω κάποια όρια στον τρόπο που θα ζούμε μεταξύ μας. Δεν τα έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου.

Τα περισσότερα διαφημιστικά που έχω κάνει είναι ανταποδοτικά, δίνω τρόφιμα και υλικά σε ιδρύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:36