search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:59
MENU CLOSE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πούλησε την έπαυλή του για 2,3 εκατ. δολάρια (Photos)

03.09.2019 15:22
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πούλησε την έπαυλή του για 2,3 εκατ. δολάρια (Photos) - Media

 

Η απόφαση του Ρονάλντο να αποχωριστεί την εντυπωσιακή του έπαυλη, χτισμένη πάνω σε λόφο στην περιοχή Γκέρες της Πορτογαλίας, ζημίωσε τον άσο της Γιουβέντους κατά 1,25 εκατ. δολάρια, αφού ο Κριστιάνο πούλησε την πανοραμικής θέας βίλα του στον συνάδελφο και στενό του φίλο Πέπε, τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Πόρτο, έναντι 2,3 εκατ. δολαρίων.

Ο Πέπε που πήρε πρόσφατα μεταγραφή στην Πόρτο από την τουρκική Μπεσίκτας, εντοπίστηκε πριν από λίγο καιρό με τον Ρονάλντο να τον ξεναγεί στους χώρους της έπαυλης με τη μοναδική θέα.

Το 800 τ.μ. σπίτι περιβάλλεται από ένα ολόκληρο δάσος, έχει γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδα τένις, ενώ διαθέτει και δικό του ελικοδρόμιο.

Ο 32χρονος Ρονάλντο έχτισε την έπαυλη το 2012 συμμετέχοντας στον σχεδιασμό των χώρων και τη διακόσμηση, δίνοντας τότε σχεδόν 3,5 εκατ. δολάρια ωστόσο, επτά χρόνια μετά αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που λάτρευε στον φίλο του, καθώς πλέον ήθελε κάτι άλλο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Γείτονας πλέον του Πέπε θα είναι το άλλοτε αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χοσέ Μουρίνιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15