search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25
MENU CLOSE

Ξανά στο Κόμο μετά από πέντε χρόνια ο Αλ. Τσίπρας – Συνέδριο με Κλίντον, Λεμέρ, Σεντένο και άλλους

05.09.2019 06:13
Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη - Την Παρασκευή στη ΔΕΘ - Media

 

Στο ετήσιο «Φόρουμ Αμπροσέτι» που διοργανώνεται στο Κόμο της Ιταλίας θα συμμετάσχει ο Αλέξης Τσίπρας, πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσία του στο κλειστό συνέδριο το 2014, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν ξανά στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την Αυγή, στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ακόμα η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον με κλιμάκιο πέντε Αμερικανών γερουσιαστών και βουλευτών, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουίς Ντε Γκίντος, ο Βρετανός υπουργός για το Brexit Στιβ Μπάρκλεϊ, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λεμέρ, ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Πορτογαλίας Μάριο Σεντένο και ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών Γιόργκ Κούκιες.

Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στην ιταλική πολιτική σκηνή, με την παρουσία μεταξύ άλλων του Λουίτζι Ντι Μάιο και του Ματέο Σαλβίνι, του προέδρου των Ιταλών βιομηχάνων της Confindustria Βιτσέντζο Μπότσια, των προέδρων ορισμένων μεγάλων τοπικών κυβερνήσεων, όπως της Λομβαρδίας (Μιλάνου), της Βενετίας και της Εμίλια Ρομάνια (Μπολόνια) και των εκπροσώπων του επιχειρηματικού και οικονομικού κόσμου.

Η εν λόγω διοργάνωση, επειδή λαμβάνει χώρα πίσω από κλειστές πόρτες, θεωρείται ευκαιρία για κορυφαίους «παίκτες» της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής να «ανοίξουν τα χαρτιά τους», συζητώντας για τις τρέχουσες εξελίξεις και για το μέλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:25