search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:09
MENU CLOSE

Σε ύφεση η φωτιά στη Ζάκυνθο

06.09.2019 09:50
Σε ύφεση η φωτιά στη Ζάκυνθο - Media

 

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι, σε δασική έκταση, στα Λαγκαδάκια, στην περιοχή παλιό χωριό, της Ζακύνθου. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος, η φωτιά βρίσκεται αυτή την ώρα υπό ύφεση, ενώ η μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής σε συνεργασία με τις εναέριες δυνάμεις καταφέραν να σβήσουν τις εστίες τις.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου βρίσκεται σε επιφυλακή σε όλο το νομό, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς, που στο πέρασμά της κατάφερε να κάψει περισσότερα από 100 στρέμματα δασικής έκτασης, χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, επτά υδροφόρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από αέρος συνέδραμαν, δύο πετζετέλ, τρία καναντέρ και ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Όπως σημείωσε ο κ. Ρίζος, «προληπτικά ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Πάτρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06